Cuma , 29 Mart 2024

TÜB TOPLANTISI YAPILDI

9 Kasım 2015 Pazartesi günü Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Dardenos yerleşkesinde TÜB (Trakya Üniversiteler Birliği) 7. Alt Kurul Toplantısı yapıldı.

   Toplantıya; Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Metehan Uzun, NKÜ Rektör Yardımcısı M. İhsan Soysal, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bülent Şengörür, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Sarıoğlu, TÜB Genel Sekreteri Fatih Konukçu ile 13 çalışma grubu, akademik ve idari personel katıldı.

   TÜB üniversitelerinde ortaklaşa gerçekleştirecek kararlar aldılar. Alınan ortak kararlar; Trakya bölgesinin kalkınmasına yönelik bir çalışma grubunun oluşturulması ve çalıştay düzenlenmesi, bölgede bulunan bütün üniversitelerin, araştırma enstitülerinin ve sivil toplum örgütlerinin ilgili birimlerinin bilgilendirilerek katılımlarının sağlanması, önemli gün ve haftalar ile konusu üniversitelerce belirlenebilecek alanlarda, üniversitelerde edebi etkinliklerin düzenlenmesi, Trakya Üniversiteler Biriliği Kütüphanelerinin 2009 yılında kurulan Balkan Kütüphaneler Birliği çalışmalarına ortak ve aktif görev almalarının sağlanması.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın