Cuma , 29 Mart 2024

TRİO AVRASYA MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU

Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Gülsin Onay Piyano Günleri’nde; Kemanda Bahar Biricik, Piyanoda Gülden Teztel ve Klarnette Ayşegül Kirmanoğlu’ndan oluşan Trio Avrasya verdiği konserle müzikseverlere güzel bir gece yaşattı.

Ekrem Eşkinat’ın arasında bulunduğu müzikseverlere yaklaşık bir buçuk saat süren konserde; Trio Avrasya Grubu, “Süit op. 175 b trio, Ouverture, Divertissement, Jeu, Introduction and Final (D.Mılhaud), Keman ve Piyano için İspanyol Süiti (M D.Defalla), El Pano Moruno, Nana, Cancion, Jota, Asturiana, Polo, Klarnet ve Piyano Sanatı (F.Poulenc), Allegro Trisamente, Romanza, Allegro con fuoco, Trio (A.Khachaturıan), Andante con dolore, con molto, espressione, Allegro, Moderato – Presto” adlı eserleri seslendirdiler.

Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Trio Avrasya Grubuna müzikseverlere güzel bir gece yaştıkları için çiçek ve plaket takdim etti. Gülsin Onay Piyano Günleri’nin finalinde sahne alacak olan Gülsin Onay ve Erkin Onay da Trio Avrasya Grubu’nu tebrik etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HEYKEL DALINDA GELEN ÖDÜL

Şarköy Tekirdağ doğumlu Furkan Ahmet Demirel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından …

Bir yanıt yazın