Salı , 19 Mart 2024

TRANSFERLER HIZ KESMİYOR

    Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Tekirdağspor’da Şeker bayramı öncesi yeni kadrosunu oluşturmak için seferber olan Başkan Mustafa Aydoğdu ve yönetim kadrosu; kadrosuna aldığı 4 tecrübeli futbolcu ve bir iç transferle yeni sezon hazırlıklarına start vermişti.

    14 Temmuz’da transfer atağını gerçekleştiren Başkan Aydoğdu ve Ekibi; Gazi Osman Paşa’dan Tayfun Karadağ, Bayburtspor’dan Akın Köroğlu, Zonguldak Kömürspor’ dan Hasan Can Özkan ve geçen sene kadrosun da olan ve yolları ayrılan Rıza Şen’le düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. Ayni gün yapılan altyapı seçmeleriyle, teknik kadronun beğenisini kazanan genç oyuncular; Berkant, Cesur, Orbay ve Vedat’ı da kadrosuna alarak 4 alt yapı amatör futbolcusunu profesyonelliğe adım attıracak olan Tekirdağspor’da golcü arayışı devam ediyor.

    Başkan Mustafa Aydoğdu yaptığı açıklamada; “Öncelikli sorunumuz finansal yönden kısıtlı imkanlarla mücadele etmemiz. Ancak her şeye rağmen şahsım adına başkan olarak ben ve yönetici arkadaşlarımızın fedakarlıkları ile bazı sıkıntıları lokal tedbirlerle de olsa aşmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte önemli oyuncularla anlaşarak, sözleşme imzaladık. Teknik direktörümüzün yönetimimize sunduğu transfer listesi doğrultusunda eksik bölgelere oyuncu transferlerimizi tamamlayarak takımımızı  ilk hazırlık kampına kadar hazır duruma getireceğimize inanıyoruz’’ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir cevap yazın