Cuma , 19 Nisan 2024

TERÖRLE MÜCADELE EDİLMELİDİR

   MHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanlığı son günlerde artan terör ve gelen şehit haberleri üzerine bir basın açıklaması yayınladı. MHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın basın açıklaması şöyledir: “ Son günlerde peş peşe gelen şehit haberleri Türk milletinin yüreğini yakmaya devam ediyor.

   Bizler siyasi görüşümüzü bir kenar bırakarak, kadın olarak; anne, kardeş ve eş olarak yanan yüreklerin acısını derinden paylaşıyoruz.
Adına çözüm süreci denilen ancak tam bir ihanet sürecine çevrilen bu dönemin sona erdirilmesi ve teröre gereken darbenin vurulmasını gerekmektedir.. Yıllardır ülkemizi bölmeyi amaçlayan ve dış güçlerin maşası olarak varlığını sürdürme gayretinde olan terör örgütü, verilen mücadele sonunda bitme noktasına getirilmiş  ancak siyasi iktidarın,  terör bitecek, kucaklaşma başlayacak, örgüt silah bırakacak söylemleri ile başlatılan bu süreç tam anlamıyla terör örgütüne can suyu olmuş ve bu alçakların yeniden palazlanmasına yol açmıştır.
Vahşet, kan, gözyaşı projelerine Türkiye’yi de dâhil etmeyi planlayan şer odakları yine düğmeye basmış ve geçtiğimiz günlerden itibaren güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar birbiri ardına başlamıştır.

   Bu noktada esas olan  siyasi iradenin yaşanan bu saldırılar ve gelen acı haberler karşısında artık net ve kesin adımlar atması gerektiğidir. Kendi başlattıkları ve kucaklaşma dedikleri bu sürecin bittiği ve tamamen bir yutturmacadan ibaret olduğu aşikârdır. Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerçeği apaçık ortadır. İdareciler, askerimize, polisimize ve tüm kamu görevlilerimize yönelik artan saldırılar ve tehditlere karşı net ve kesin tedbirler alarak harekete geçmeli ve bu milletin yüreğine su serpmelidirler. Milletimizin huzur ve kardeşliğine yönelik bu saldırılar tıpkı yöneticilerimizin söylemlerinde olduğu gibi misliyle karşılığını bulmalıdırlar.
Şayet bu kalleş saldırılara yönelik gerekli tedbirler alınmaz ve müdahaleler yapılmazsa,  bu ateşin kıvılcımlarının tüm ülkeyi bir yangın yerine çevirmesi hiç de uzak bir ihtimal değildir.
Bu alçak saldırılarla Türk milletin birlik ve bütünlüğünü hedef alan eşkıyaya karşı gün, birlik ve beraberlik günüdür. Yüce Türk milleti kendi huzur ve güvenliğine yönelik bu saldırılara fırsat vermeyecek, et ve tırnak misali birbirinden ayrılmadan geleceğe yürüyecektir.
Türk Kadınları olarak, yapılan hain terörist saldırıları bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, başta şehitlerimizin aileleri ve  yakınları olmak üzere tüm Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın