Perşembe , 25 Nisan 2024

TEO RESTAURANT AÇILDI

   19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası’nın teras katında hizmete giren TEO Restaurant’ın açılışına; Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Başkan Yardımcıları; Berkay Çakır ve Talat Akköse,TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Belediyesi Meclis Üyeleri, Tekirdağ Eczacı Odası Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, oda üyesi eczacılar ve davetliler katıldı.

     Açılış öncesi yaptığı konuşmada Eşkinat şunları söyledi; “19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası, Türk Eczacı Birliği içinde parmakla gösterilen özel odalardan biridir. Türk Eczacıları Birliği de Türkiye’de parmakla gösterilen bir meslek örgütüdür. Ekonomik olarak güçlü, sosyal dayanışması son derece kuvvetli, sorunları kendi arasında çözen dışarıya bütün olduğunu gösteren bir örgüttür. Burası da onun örnek bir odasıdır. Bugün bu açılan mekânda son noktasıdır. Bugün burada yapılan açılış ile hem burayı hem de 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası’nın önünü açıyoruz. Hayırlı olsun.”

   Eşkinat’tan sonra 19. Bölge Tekirdağ Eczacı Odası Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da kısa bir konuşma yaptılar. Birlikte kesilen kurdelenin ardından açılış kokteyl ile devam etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın