Perşembe , 25 Nisan 2024

TEKİRDAĞSPOR’DAN BAYRAM TATLISI

   Türkiye 3. Lig 1. grupta mücadele eden Tekirdağspor Namık Kemal Stadı’nda Arsinspor’la oynadığı maçı 4-1 kazanarak Tekirdağlılara bayram tatlısını ikram etti. Tekirdağspor; rakibine karşı üstün futbol sergilediğini skor tabelasına 4- 1 yazdırarak gösterdi.

 Tekirdağspor-Arsinspor maçını; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu ile birlikte izlediler. Tekirdağspor gol attıkça sevinen ve sevincini Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Tekirdağspor’un oynadığı oyundan memnun olduğunu söyledi. Her maçta olduğu gibi bu maçta da Tekirdağsporlu taraftarlar takımını yalnız bırakmadı. Tekirdağspor-Arsinspor maçını taraftarlarla birlikte çok sayıda siyasi parti il, ilçe başkanı ve temsilcisi de izledi. Tekirdağspor; oynadığı oyun ve aldığı skor için seyirciden bol alkış aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın