Salı , 19 Mart 2024

TEKİRDAĞ’DA KURBAN BAYRAMI

 TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Süleymanpaşa İlçesi İnecik, Dedecik, Evciler ve Karahisarlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Meclis Başkanı Şentop, ziyaret ettiği mahallelerde incelemelerde bulunarak çocuklara bayram harçlığı ve hediyeler verdi ve çocuklarla bir süre sohbet etti.

TBMM Başkanı Şentop, mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Jandarma Komutanlığında görevli personelle ve askerlik görevini ifa etmekte olan erlerle bayramlaştı.

Vali Yıldırım, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Sizlerin nezdinde komutanlarınızın huzurunda hepinizi tebrik ediyorum, iyi ki varsınız. Sizler, var oldukça Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımız, kendilerini her zaman daha çok güvende hissedecektir. O yüzden sizlerin yaptığı görev çok önemli, çok kutsaldır. Bundan sonraki yapacağınız görevler, ister kamu görevi olsun, ister özel hayatınızdaki kendi işiniz olsun hepsi bir kamu görevidir, hepsi bu vatanın milletin istikbali ve istiklali içindir. Bu vatanı bizden öncekilerden aldığımız bir miras olarak görmeliyiz. Gücümüzün yettiğince çalışarak bu vatanı milleti daha iyi yere götürerek bu bayrağı daha yükseklere taşıyabilmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bunun sizler tarafından da böyle idrak edildiğine inancım tamdır. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında meydana gelen patlama sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Halil Tuna Akgöz’ün ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Ziyarette Vali Yıldırım, şehidimizin babası Basri Akgöz’e şehidimiz Halil Tuna Akgöz’ün Berat Belgesi’ni, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevi süresince şehidimizin yaptığı hizmetlerden dolayı verilen plaketi, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç, Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin’in taziye mesajını şehidin babası Basri Akgöz’e teslim etti.   

Vali Yıldırım; “Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” dedi.

Kuran-ı Kerim okunup dua edilmesiyle ziyaret sona erdi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç ile birlikte Jandarma ve Emniyet Kontrol Noktalarında görevi başında bulunan personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi. Vali Yıldırım, yapılan asayiş ve trafik denetimleri hakkında bilgi aldı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir cevap yazın