Cuma , 29 Mart 2024

SÜLEYMANPAŞA HATIRASI KONSERLERİ BAŞLADI

   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen Türk Sanat Müziği Konserlerine bu ay Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde gerçekleşen “Salih Demirci ile Süleymanpaşa Hatırası (Akustik Band)” konseriyle devam etti.

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın eşi Belgin Eşkinat’la da katıldığı gecede Salih Demirci ve ekibinin seslendirdiği eserlere vatandaşlarda eşlik ettiler. Salih Demirci ve ekibinin yaklaşık bir buçuk saat süren konserde; “Aşk Bu Değil Yapma Güzel, Bir Demet Yasemen, Düşen Bir Yaprak Görürsen, Gece Kirpikli Kadın, Benim Gözüm Sende, Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Arım Balım Peteğim, Şarap Koy Kadehime Kan Doldurma, Böyle Bir Kara Sevda, Bahça Duvarından Aştı, İnce Giyerim İnce, Leylim Ley, Evlerinin Önü Boyalı Direk, Benzemez Kimse Sana, Tekirdağ’ın Üzümü” adlı eserleri seslendirdiler.

   Konser sonunda müzikseverler tarafından uzun süre alkışlanan Demirci ve ekibi vatandaşların isteği üzerine dört eser daha seslendirdi. Gecenin sonunda Demirci’ye teşekkür ederek çiçek veren Eşkinat “Süleymanpaşa Hatırası” konserlerinin devam edeceğini müjdeledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HEYKEL DALINDA GELEN ÖDÜL

Şarköy Tekirdağ doğumlu Furkan Ahmet Demirel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından …

Bir yanıt yazın