Perşembe , 28 Mart 2024

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ DUMANSIZ SANAYİ’DE

Süleymanpaşa Belediyesi, şehir içindeki birçok cadde ve sokağın ardından, uzun zamandır ilgi bekleyen ve tozdan, çamurdan geçilmez haldeki Dumansız Sanayi Bölgesi’ndeki caddelerde de çalışma başlattı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Karaman ve Muhammet Polat ile birlikte Dumansız Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu ve çalışmaları yerinde planlayarak düğmeye bastı. Başkan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Dumansız Sanayi Bölgemizdeki kışın çamur ve çukur, yazın ise toz ve toprak olan, gerçekten de Süleymanpaşa’mıza hiç yakışmayan yolları düzenlemek üzere yapacağımız çalışmalara ‘Bismillah’ dedik. İnşallah önümüzdeki günlerde alt yapı kurumlarına çalışma alanı bırakarak araç güzergâhları için yol çalışmalarına başlayacağız. Şimdiden Dumansız Sanayi işletmelerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın