Perşembe , 28 Mart 2024

SOBACIOĞLU CAMİAYA SESLENDİ

tskombine   50. Yılında “TAM DESTEK” parolasıyla 2016-2017 sezonunda yaptığı transferlerle 3.ligde ses getirecek takımı kurma çalışmalarına devam eden Tekirdağspor Başkanı Aydoğdu ve yöneticileri faaliyete geçirdiği e-store ile taraftarlarını mutlu etti.
TEKİRDAĞSPOR 2. Başkanı Özkan Sobacıoğlu camiaya seslendiği açıklamasında şunları söyledi: “TEKİRDAĞSPOR’a ya destek olun, ya da TEKİRDAĞSPOR üzerinden prim yapmaya son verin. TEKİRDAĞSPOR; siyasetin ve siyasetçilerin prim kazanacakları arka bahçeleri değildir. ‘TEKİRDAĞ’da kazananlar; Tekirdağ’ın değerlerine, spor, sanat tanıtımı ve sosyal hayatına katma değer sunmak zorundadır. ‘TEKİRDAĞSPOR; tribünde “EN BÜYÜK TEKİRDAĞ” diye haykıran kulübün gerçek sahibi cefakâr taraftarına minnettardır.
Trakya’da önceki yıllar ve özellikle bu yıl amatör ve profesyonel futbol takımları maddi gelirlerinin yetersiz olması nedeniyle ya liglerden çekilmek zorunda ya da yönetimlerin istifa etmeleriyle karşı karşıya kaldı. Vizespor maddi yetersizlik nedeniyle bal liginden çekildi. Lüleburgaz Yıldırımspor yönetimi geçen hafta bal liginin masraflarının altından kalkamayacağı gerekçesiyle istifasını sundu.
Biliyorsunuz ki geçen kongreye kadar Tekirdağspor’un durumu iç açıcı değildi. Başkan Aydoğdu ve yönetici arkadaşlarımızın dayanışmasıyla takıma maddi destek sağlayacak kişi kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladık.  Üzülerek söylüyorum kime başvurduysak güzel ağırlandık fakat hayal kırıklığına uğradık. Ancak Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kamu oyuna yaptığı Tekirdağspor’a destek çağrısı yönetimimizi  ve camiamız için umut ışığı olurken, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’in Tekirdağspor için önemli sponsor kaynakları yaratılması adına çalışmaları memnuniyetle karşılandı.
Biz yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereğince Tekirdağspor’un duyarlı ve cefakar taraftarlarının ilgisinden kuşku duymadığımız için E-STORE uygulamasını başlattık. TEKİRDAĞSPOR E-Store bu yıl lige iddialı hazırlanan takımımızın tüm iç saha maçlarını izleme fırsatı sunacak kombine kartları satışıyla ilk adımı attı. E-STORE uygulamamıza ilginin ilk günden itibaren yoğun olması bizi sevindirdi. Taraftarımız kombine katlarını 99TL karşılığında www.tekirdagsporestore.com adresinden temin edebilirler.
Tekirdağspor yönetimi bu dönem sadece futbol takımı ve saha sonuçlarıyla ilgilenmekle birlikte camiamızı harekete geçirmek ve kurumsal projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyor. Son sözüm her zaman olduğu gibi 50. Yılımızda en büyük dayanağımız ve desteğimiz TARAFTARIMIZDIR.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın