Cuma , 29 Mart 2024

SİNEMA MAHALLELERİ GEZİYOR

   1990’lı yıllara kadar toplumun en önemli eğlence aracı olan açık hava sineması Süleymanpaşa Belediyesi’nin hayata geçirmesi sayesinde Süleymanpaşalı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

   Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında vatandaşlara ücretsiz olarak film gösterimi sunulmasının yanında toplumu kaynaştırırken beraberinde vatandaşlara nostalji yaşatıyor. Mutlukent Sahil Çay Bahçesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onaylı filmler gösterime sunulmasıyla başlayan açık hava sineması; Karacakılavuz, Yukarı Kılıçlı, Banarlı, Ormanlı, Otmanlı, Gazioğlu, Yağcı, Osmanlı Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların istekleri üzerine yapılan film gösterimleri ile mahallelilerle buluşmaya devam ediyor.

   Mahallelerde film gösteriminden duydukları memnuniyeti vatandaşlar şu cümlelerle dile getirdiler; “Belediyemizin yapmış olduğu etkinlik çok güzel. Şuan burada film gösterimi olmasaydı; erkekler kahvehanede, kadınlar evlerinde olacaktı. Bu tarz etkinliklerle insanların bir araya gelmesi çok güzel. Bu nedenlerden dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a teşekkür ediyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HEYKEL DALINDA GELEN ÖDÜL

Şarköy Tekirdağ doğumlu Furkan Ahmet Demirel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından …

Bir yanıt yazın