Cuma , 29 Mart 2024

SANTRAL OTOPARK AÇILDI

     Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan Çorlu Belediyesi’nce inşaatı yapılan Çorlu Santral Otopark törenle açıldı. Otoparkın açılışı töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşmasına otoparkın Çorlu’ya hayırlı olmasını dileyerekbaşladı.

     Albayrak konuşmasının devamında şunları söyledi: “Çorlu Belediyemizin inşasına başladığı Santral Otopark’ın bugün açılışını yapıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Tüm ilçelerimizde otoparklar en büyük ihtiyaçlardan bir tanesi. Çorlu’nun Tekirdağ için öneminin her gittiğim yerde söylüyorum. Çorlu gerçekten sürekli gelişen ve büyüyen bir kent; biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli büyüyen Çorlu’nun ihtiyaçlarını biliyoruz. Ünal Başkan burada önemli çalışmalar yapıyor. Ben de her zaman yetmediği yerde onun arkasındayım. 2016 yılı için Çorlu’ya düşündüğümüz yatırım planlamamız 165 Milyon TL. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çorlu’da da önemli yatırımlara ve projelere imza atacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

     Albayrak’tan sonra yaptıkları konuşmalarda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve TEKPARK A.Ş Genel Müdürü Şehabettin Küçükyazıcı otoparkın hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmalardan sonra Albayrak, Baysan ve diğer protokol üyeleri kurdeleyi birlikte keserek otoparkın açılışını yaptılar ve otoparkı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın