Çarşamba , 24 Nisan 2024

ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

   Tekirdağ Genç Kızlar Hentbol İl Şampiyonu Çiftlikönüspor Genç Kızlar Hentbol Takımı;

Şampiyonluk kupasıyla beraber Kulüp Başkanı Zeki Sezer ve Antrenör Tarık Mutlu ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

   21 – 24 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Genç Kızlar Hentbol Çeyrek Final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Çiftlikönüspor Genç Kızlar Hentbol Antrenörü Tarık Mutlu; “Tekirdağ’da uzun yıllardır kurulmamış bir ekip kurduk. 14 oyuncumuzu da başarılı sporcular içinden seçtik. Bu yıl Türkiye Şampiyonası’nda Genç Kızlar kategorisinde çeyrek finali geçip şehrimizin adını yarı final ve finale taşımak istiyoruz” dedi.

   Başkan Sezer; kurulan ekibin sadece bir takım oluşturulmak için kurulmadığını, başarıya odaklandıklarını dile getirerek şunları söyledi; “Araştırmanın ardından 7-8 aylık bir süreçte birlikte çalışan başarılı bir takım kurduk. Çeyrek finalde ilimizi temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu genç kardeşlerimle asıl hedefimiz şampiyona sonrasında düzenlenecek olan Türkiye Bayanlar Hentbol 2. Ligi’ne yükselme müsabakalarını geçip profesyonel ligde şehrimizin adını duyurmak. Tüm halkımızın ve şehrimizin önde gelenlerinin desteğini bekliyoruz.”

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; Çiftlikönüspor Genç Kızlar Hentbol takımını tebrik ederek sözlerine başladı. Eşkinat konuşmasının devamında şunları söyledi: “Genç kızlarımızı alnından öpüyorum. Şehrimizin adını ülke çapında başarıyla duyuracaklarından eminim. Süleymanpaşa Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde elimizden gelen desteği yapmaya hazırız. Onlar bu şehrin, onlar bizlerin geleceği. Hepinizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın