Cuma , 26 Nisan 2024

SAĞLIK MERKEZİ YENİ YERİNDE

   Süleymanpaşa Belediyesi, yeni hizmet binasına taşıdığı Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışını düzenlediği kokteyl ile yaptı. Açılış kokteyline; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı

   Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat açılışta yaptığı konuşmasına; yapılan tesis ile çok önemli bir yola girildiğini belirterek; “Bu açtığımız tesis Süleymanpaşa Belediyesi’nin Birleşmiş Milletler nezdinde Çocuk Dostu Kent patentini almasına yönelik önemli bir adım. Çocuk Ruh Sağlığı Merkezimiz daha önce ilkel koşullarda bir konteynırda açılmıştı. Şimdi daha çağdaş, Süleymanpaşa’nın çocuklarına yakışır bir binada hizmet vermeye devam edecek” diyerek başladı.

     Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nin yanı sıra yeni yapılacak projelerle konuşmasına devam eden Eşkinat; “Bu park güzel bir park. Bu bina da güzel bir bina. Çocuk Ruh Sağlığı Merkezimizin alt tarafına da şu anda 3500’e yaklaşan çocuğumuza, Çocuk Kulübümüzün üyelerini ağırlayacağımız bir mekân oluşturacağız. Parkı da kardeş Bayreuth Belediyesi’nin daha önce Tekirdağ için yaptığı parka karşılık Bayreuth adıyla önümüzdeki günlerde hizmete açacağız” dedi.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eşkinat’tan sonra yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi; “Sayın Ekrem Bey’in ve ekibinin yaptığı her işte güzellik var. İki yeni amaçtan yeni bir proje başlatılıyor. Tekirdağ’ımız için çok önemli bir proje. Ayrıca parkı da kardeş şehrimiz Bayreuth’un ismini alacak. Şundan emin olmanızı istiyorum. Ekrem Başkan’ım ve ben ilk andan beri projelerimizle güzel bir Tekirdağ, güzel bir Süleymanpaşa yaratmanın heyecanını taşıyoruz. Başka hiçbir düşüncemiz yok. Güzel bir Tekirdağ, güzel bir Süleymanpaşa yolunda ben projenin hayırlı olmasını diliyorum.” .

   Konuşmalardan sonra protokol üyelerince kurdelesi kesilerek açılışı yapılan merkezin; hizmet kapsamı ve yapılacak çalışmalarıyla ilgili, Psikolog Müge Başol kısa bir sunumla katılımcıları bilgilendirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın