Salı , 19 Mart 2024

REKLAM VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN

   Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hafta tatil ruhsatı ile ilan ve reklam vergileriyle ilgili olarak işletme sahiplerini uyardı. Zabıta Müdürlüğü hafta sonu çalışan iş yeri sahiplerinin hafta tatili ruhsatı almalarıyla ilgili olarak yayınladığı duyuruda; “394 Sayılı Kanun’un 4 ve 8’inci maddelerine istinaden Pazar günleri çalışmak isteyen iş yerlerinin belediyemizden hafta tatil ruhsatı almaları gerekmektedir. İşletme sahiplerinin 2 – 31 Ocak tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.
Zabıta Müdürlüğü 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 12 ve 13’üncü maddelerine istinaden belediye sınırları ile mücavir alanları içinde yapılan her türlü ilan ve reklamın vergiye tabi olduğunu belirtti. İlan ve reklam vergileriyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “İlan ve reklam işlerini mutat meslek olarak ifa edenler, başkaları adına yaptıkları ilan ve reklamlara ait vergileri mükellefler adına ilgili belediyeye yatırmaktan sorumludur. Bu doğrultuda ilan ve reklam vergilerini Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’ne 2 – 31 Ocak tarihleri arasında ödemeleri ilanen duyurulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın