Perşembe , 25 Nisan 2024

MURATLI OKUL HAZIRLIKLARINA DENETİM

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “11 İlçe 11 Okul” projesi kapsamında Muratlı İlçesi’nde yapılacak okul inşaatının temel atma hazırlıklarını yerinde inceledi. Muratlı İlçesi ziyaretinde vatandaşlarla buluşan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaretinin ardından esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçe 11 Okul projesinin Muratlı ayağını da yerinde inceledi.

   Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu doğrultuda 11 İlçe 11 Okul projesine tam destek veren Albayrak, Muratlı İlçesi’nde yapılacak olan Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokul’u Temel atma hazırlıklarını yerinde inceledi. Hazırlıklarla ilgili Tepe’den bilgi alan ve hazırlıkların devamını yerinde gören Albayrak; “Eğitim her şeyin başında gelir. Doğru ve yerinde bir eğitimle çocuklarımız geleceğin parlayan ışıkları olacak. Geleceğimizi aydınlık yarınlara, emin ellere teslim etmek için eğitim şart. Muratlı İlçesi’nde temelini atacağımız ilkokulumuzun inşaatını ziyaret ettim. 11 İlçe 11 Okul Projesi ile eğitime verdiğimiz destekle yavrularımız yarınlara daha iyi hazırlanacaklar” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın