Cuma , 19 Nisan 2024

MOTOKROSÇULAR HAYRABOLU’DA YARIŞTI

25. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali kapsamında motorkros yarışları düzenlendi.

Hayrabolu Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonunun ortaklaşa organize ettiği şampiyonada yerli ve yabancı toplam 37 sporcu yarıştı. Hayrabolu Göledi mevkiindeki motorkros parkurunda yapılan yarışlara; CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcıları Birol Alagöz ve Necdet Hacet, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Oğuz Çakmak, Fatih Ertem, Birol Işıldar, CHP İlçe Başkanı Hamdi Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Yarışmada dereceye giren sporcular: MX1’de Shevki Shevkiev, MX2’de Mustafa Çetin, MX2 Junior’da Mehmetcen Çelik, MX’te Ömer Doğa, Veteranlarda Hayattin Söyler, 85 cc’de Melih Köksal ve 65 cc’de Buğrahan Bayraktar, ATV’de ise Volkan Özgür birinci oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Birol Alagöz, Necdet Hacet, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Oğuz Çakmak, Fatih Ertem ve CHP İlçe Başkanı Hamdi Çetin verdi.

   Motokros yarışlarına, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Birol Alagöz ve Necdet Hacet, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Oğuz Çakmak, Fatih Ertem, Birol Işıldar, CHP İlçe Başkanı Hamdi Çetin ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın