Salı , 19 Mart 2024

MİLLETİN KADERİNİ MİLLETİN KARARI BELİRLER

imageYeşilay Tekirdağ Şubesi Başkanı Şener Çelikayar; 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili basın açıklaması yayınladı. “Milletin kaderini milletin kararı belirler” diyen Çelikayar’ın basın açıklaması: “Bazı dönemler Milletlerin tarihlerinde önemli dönemeçler oluşturur.
Bugün de böyle bir zaman dilimini Milletçe yaşıyoruz.
Milli iradenin, demokrasinin,  özgürlüklerin, Vatanın ve mukaddesatın tehdit altında olduğu bu günde Milli iradenin yanında olmak ve savunmak önemli bir erdem ve zorunluluktur.
Milletimize yönelik bu tehdide karşı, halkımız sokaklarda, meydanlarda sağduyulu ve cesur bir duruş göstererek birlik ve beraberlik içerisinde darbecilere gereken cevabı ve dersi vermektedir.
Böyle bir günde bizler de Yeşilay Tekirdağ şubesi olarak Milletimizin, Şanlı Ordumuzun ve tüm Güvenlik Güçlerimizin yanında ve darbeciler ile onların destekçilerinin karşısında olduğumuzu beyan ediyoruz. Millet iradesinin üstünde herhangi bir beşeri güç kabul edilmeyecektir. Bu tür girişimler ve kalkışmalar hiç bir zaman başarılı olamayacaktır.
Başta Sivil Toplum Kuruluşları olmak üzere tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin ilk andan itibaren olduğu gibi kışkırtmalara fırsat vermeden din, ırk, bölge, siyasi düşünce, meslek ve mezhep farkı gözetmeden Kuvayi Milliye ruhunu diri tutarak bu kalkışmaya karşı duruşunu sürdürmeye davet ediyoruz.
Gün bugündür. Ülkemize, Devletimize ve Hükümetimize sahip çıkma günüdür.
Bizler Tekirdağ Yeşilay şubesi olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek ve sağduyulu davranmak gerektiğine inanıyoruz. Bu haince girişim Milletimizi yıldıramayacak, aksine Milli Birlik ve beraberliğimize olan inancımızı daha da arttıracaktır. Bizler Devletimizin Milletimizin ve Değerlerimizin her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.
Tehlike henüz bitmiş değildir. Milli iradeye yönelik olan bu tehdit yok oluncaya, mukaddes topraklarımızdan def edilinceye kadar mücadelemiz sürecektir. Bu uğurda can veren şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah Milletimize Devletimize ve Ülkemize zeval vermesin.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın