Cuma , 19 Nisan 2024

MİLAGROS KAPILARINI AÇTI

   MİLAGROS MODA EVİ 1 Eylül’de Ertuğrul Mahallesi Demir Sokak’ta kapılarını moda severlere açtı. Moda evinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanının danışmanları, daire başkanları, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP İl Başkanı Şeref Çetin, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, Süleymanpaşa Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen, partililer ve davetliler katıldı.

   Açılış öncesi mikrofonda ilk konuşmayı Şerafettin Kurt yaptı. Kurt konuşmasında özetle şunları söyledi: “Bugün burada; gelinim, kızım Aylin Kurt’la oğlum Oğuz Kurt’un Tekirdağ’a değişik açıdan bakarak; büyükşehir olması nedeniyle değişik bir ambiyans yaratarak; moda evinin açılışını yapacağız.

   1984 yılında büromu açmıştım. Mali Müşavirler Odası Başkanlığını yaptım. Mali Müşavirler Odası’nın temelini yine bir belediye başkanı ile atmıştık. 2006’da açılışını yapmıştık. Bugün 1 Eylül, torunum Niran’ın doğum gününde de buranın açılışını yapacağız. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ta bir şeyler söylemek istiyordur. Ben mikrofonu kendisine veriyorum.”

     Eşkinat yaptığı konuşmada; “Bir şey daha öğrendim. Hangi belediye başkanı açılışı yaptıysa, o belediye başkanı gidiyor. Sayın Kurt ayakta kalıyor. Dünya Barış Günü’nde inşallah savaşlar biter, barış gelir. İnşallah Dünya’mıza barış gelir.

     Kurt’lar ne yaparsa iyi yapar diyorum. Hayırlı olsun dileklerimle açılışı yapıyorum” dedi. Başkan Eşkinat, büyükşehir daire başkanları CHP İl ve İlçe Başkanı ve Kurt ailesinin birlikte kestiği kurdele ile moda evinin açılışı yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın