Salı , 19 Mart 2024

MHP’DE KAN DEĞİŞİMİ

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Türk Kamu-Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran Varna, MHP MYK üyeleri, partililer, Tekirdağ ilçe ve ülkü ocakları başkanları ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin Divan Başkanlığını Çığır Doğu Zorlu yaptı. Faaliyet ve mali raporların okunarak oylanmasından sonra kürsüye ilk davet edilen isim Başkan Kürşad Sungur oldu. Başkan Sungur; “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik sloganıyla sizleri Yüce Allah’ın selamıyla selamlıyorum” diyerek başladığı konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek sürdürdü. Başkan Sungur konuşmasında; “Türk Milleti’nin onurlu geleceğine talip olduğumuzu, ne olursa olsun daha çok çalışacağımızı herkes görecek, şahit olacaktır. Ayrılıkta azap da var. Birlikte rahmet olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır. MHP kurulduğu andan bu yana krizleri çözen parti olmuştur. Cumhur İttifakı Süleymanpaşa’mızda olduğu gibi birçok yerde başarıyla sınavdan geçmiştir. Birlik, beraberlik içinde olmak, daha çok kırgınlıklar yaşamamak için partimize sahip çıkmalıyız. Bizim kongrelerimizde kazanan sadece ve sadece Milliyetçi Ülkücü harekettir. Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.

Konuşmasının sonunda Sungur hakkı olanlara hakkını helal ettiğini belirterek helallik istedi. Sungur’dan sonra kürsüye Başkan adayı Hüseyin Üretürk davet edildi. Üretürk konuşmasında özetle şunları söyledi; “Devlet Bahçeli’nin talimatları ile hareket etmek benim için onur meselesidir. Hizmet etmekten onur duyduğum bir kuruluşun başındayız. Cumhur İttifakı’mızın bir göstergesi olan Süleymanpaşa Belediyesi, belediyecilikte yaptığı hizmetleri sözlere sığdırmak mümkün değil. MHP’ni emanet edilen seviyeden yukarılara taiıyacağımızdan eminim. Görevi devraldığımız Kürşad Sungur başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederim. Genel başkanımızın kongre sloganı olan “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” diyorum. Kazanan Süleymanpaşa, kazanan Tekirdağ olacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene!”

Kürsüye son davet edilen isim MHP İl Başkanı İlker Yücel oldu. Başkan Yücel’in konuşmasından satırlar; “Kongreler dönemi 2020 yılı içerisinde başladı. İlimizde şu ana kadar Süleymanpaşa ile beraber tüm ilçe kongrelerini yapmış bulunuyoruz. Geçmiş dönemde görev alan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızdan, gelecekte görev alacak tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim hizmetimiz, şahıslara değil davaya hizmettir. Tüm dava arkadaşlarıma tekraren binlerce kez teşekkür ederim. 2023’te de tüm Türkiye’nin Cumhur İttifakı ile birleşerek mücadele edeceğini göreceğiz. Biz ülkemize, lider ülke olarak bakıyoruz. Kongremize katıldığınız güç verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ne Mutlu Türküm Diyene!” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çığır Doğu Zorlu tarafından mesajının okunmasından sonra seçime geçildi. Tek listeyle yapılan seçimde Hüseyin Üretürk MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir cevap yazın