Salı , 19 Mart 2024

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

     Süleymanpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün aldığı karar doğrultusunda ve yasalar çerçevesinde, Eskicami Mahallesi Ördeklidere Caddesi No:41 ve 43 te bulunan iki adet tescilsiz metruk bina, belediye ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemlerinin ardından yıkıldı.

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; kentimizin güzelliğine gölge düşüren ve halkın can güvenliğini tehdit eden unsurları ortadan kaldıracaklarını belirterek “Kentimizin şehircilik anlayışına aykırı, çevre kirliliğine sebep olan ve yanlış amaçlara gebe kalan, tescilsiz, terk edilmiş ve ömrünü bitirmiş bu tarz yapıları sahiplerinin bilgisi dahilinde yıkıp temizliyoruz. Vatandaşlarımızın rahat nefes almasını ve madde bağımlılarının barınakları haline gelmemesi için bu tarz metruk, çevreye tehlike saçan görselliğini yitirmiş yapıları, yıkıp görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın