Cuma , 19 Nisan 2024

MALKARA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

   Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Perşembe günü Malkara Öğretmen Evi’nde düzenlenen; İlçe Kaymakamı Osman Altın, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Yüz, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, İlçe Müftüsü Fahrettin Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları; Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve basın mensuplarının da yer aldığı bayramlaşma törenine katıldı.

   Bayramlaşmada yaptığı konuşmada Kaymakam Osman Altın; “Milletçe iştirak etmiş olduğumuz bizleri birbirimize bağlayan, kardeşlik duygularımızı pekiştiren Kurban Bayramı’nı hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

   İlçemizde bu bayram yine akrabalar birbirlerini ziyaret edecekler ve bu bayramı yaşamanın huzurunu yaşayacağız. Çok güzel bir gelenek… İlçenin önde gelenleri ve vatandaşlarımız bir araya geliyoruz. İnşallah tüm bayram günlerini mutlu ve huzurlu geçiririz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Kaymakamlık olarak her zaman Malkara’nın gelişmesi için, özellikle göç eden genç nüfusumuzun burada kalması için belediyemizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

   En önemli görevlerimizden biri de halkımızın huzurunu sağlamak. Bu amaçla da kolluk güçlerimiz görevlerinin başındalar. Bu vesile ile son zamanlarda oldukça artan terör olayları nedeniyle şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar diliyorum” dedi.

95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Yüz konuşmasında şunları söyledi; “Yaklaşık olarak bir buçuk aydır Malkara’da güzel bir ortamda sizlerle birlikteyim. Her zaman kışlamızın kapıları sizlere açık. Güvenle huzur içerisinde inşallah görev yapacağız. Hepinize güzel ve hayırlı bayramlar diliyorum.”

   Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un bayram konuşmasından satırlar; “Öncelikle son günlerde artan terör olaylarında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Umuyorum ki, Kurban Bayramı; hem ülkemizde hem de orta doğuda yaşanan drama bir son verir ve İslam coğrafyasına barış getirir. Hepinizin bayramını bu düşüncelerle tebrik ediyorum.

   Kaymakamımız ve Komutanımız Malkara’ya yeni geldiler. Sizlerin nezdinde kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Malkara’mızın gelişmesi ve güzelleşmesi için hep birlikte çalışacağız. Tekrardan hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

     Malkara Öğretmenevinde başlayan bayramlaşma töreni; Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Malkara Devlet Hastanesi acil polikliniğine yapılan ziyaretlerle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın