Çarşamba , 31 Mayıs 2023

MACAR HEYETİNDEN ZİYARET

     Macaristan’ın Kecskemet Kentinden gelen kardeş şehir heyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Kecskemet’in 2018 Avrupa Gençlik Başkenti adaylığı sürecinde finale kalması dolayısıyla Tekirdağ Süleymanpaşa’da tanıtım toplantısına katılmak üzere Tekirdağ’a gelen heyet; Albayrak’ı ziyaret ederek süreç hakkında bilgi verdi.

     Albayrak “Dostluğumuzun köklü bir geçmişe dayandığı, aynı zamanda kardeş şehrimiz olan Macaristan’ın Kecskemet kentinin 2018 Avrupa Gençlik Başkenti olması yolunda her türlü desteği vermeye hazırız. Bu yolda kendilerine başarılar diliyorum ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

     Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ta eşlik ettiği heyette; Kecskemet’te bulunan Avrupa’nın Geleceği Vakfı Başkanı Farkas Gabor, Kecskemet Belediye Meclis Üyesi Nemcsik Matyas ile Kovacs Attila bulunuyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TARİHİ KORUMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Tarihi değerlerin ve kültür varlıklarının korunması ve yaşatılmasına büyük önem veren ve yaptığı çalışmalar ile …

Bir cevap yazın