Cuma , 29 Mart 2024

KÖPRÜLÜ’NÜN BALKANLI ZİYARETÇİLERİ

    Makedonya Sosyal Demokrat Blok içindeki Türk Hareket Partisi’nin Milletvekili Enes İbrahim, Türkiye’deki temasları çerçevesinde ziyaretlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili ve Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü’yle meclis’teki makamında bir araya geldi.

   Türkiye’de bulunmaktan ve dostları ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten İbrahim, kendileri için Köprülü’nün ayrı bir yeri olduğunu belirterek şunları söyledi: “Sayın Emre Köprülü, her zaman bizim yanımızda olan ve sorunlarımızı içtenlikle aktarabildiğimiz bir milletvekilimizdir. Kendisiyle burada görüşmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum.”

   Köprülü de ziyaretten memnuniyet duyduğunu, Balkanlar’da yaşayan soydaşlarla birlik ve beraberliğin devam edebilmesi açısından bu tür buluşmaların çok önemli yer tuttuğunu söyleyerek “Rumeli ve Balkanlar’da yaşayan soydaşların temsilcilerinin ziyaretleri bizim için büyük anlam taşımaktadır. Balkanlardaki soydaşların sorunlarını TBMM çatısı altında her fırsatta dile getirdim. Bu sorunlara karşı çözüm önerileri sundum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her platformda soydaşlarımızın yanında olacağım” dedi.

   Köprülü ve İbrahim meclis’teki görüşmeler sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. İbrahim; Balkanlardaki son gelişmeler hakkında bilgi ile Makedonya ve Balkanlarda yaşayan soydaşların sorunlarını CHP lideri Kıhçdaroğlu’na aktardı.

   Ziyaretten dolayı Türk Milletvekili İbrahim’e memnuniyetini ifade eden Kılıçdaroğlu en kısa sürede bölgeyi ziyaret etmek istediğini belirterek; “Balkanlar’da yaşayan tüm soydaşların, Türkiye ile birlik ve beraberliğini güçlendirecek her türlü politikaya CHP olarak katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın