Salı , 16 Nisan 2024

KÖPRÜ HİZMETE AÇILDI

    Çerkezköy-Halaçlı Yolu’nun 2 kilometresinde ki 5 metre genişliği bulunan, darlığı nedeniyle trafik kazalarına sebep olan köprü 6 metre genişletildi. Yapılan genişletme çalışması hakkında açıklamalarına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Halaçlı Yolu üzerindeki köprü dar olduğu için sık sık kaza meydana geliyor ve bu yolu kullanan vatandaşlarımız köprünün genişletilmesini istiyordu. Vatandaşlardan gelen talep üzerine köprüyü genişletme kararı aldık. 3 metre sağ taraftan, 3 metre sol tarafından köprüyü genişlettik. Ayrıca genişletme çalışmalarına başladığımızda mevcut köprünün ayaklarının tahrip olduğunu görünce güçlendirme çalışması da yaparak, çevre düzenlemesi ile birlikte çalışmalarımızı tamamladık” diyerek başladı.

      Yenilenen köprünün toplam 11 metre genişlik ve 18 metre uzunluğunda olduğunu, köprünün bulunduğu derenin de temizlendiğini belirten Akay açıklamasını; “Bugünden itibaren vatandaşlarımız yenilenen ve güçlendirilen köprümüzü kullanmaya başlayabilirler” diyerek bitirdi.

   Köprü açılışından sonra Ambardere’de bulunan Dr. Şevket ve Orhan Güngör Sokak’ta yol yapım çalışmalarını da denetleyen Akay, her iki sokağa asfalt kırıntısı serildiğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın