Perşembe , 25 Nisan 2024

KIRSAL EĞİTİMLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tekirdağ Ticaret ve sanayi Odası toplantı salonunda kırsal mahallelerde sürdürdüğü eğitim çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

     Toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, kırsal kesim mahalle muhtarlarının sekizi, mahalle sakinleri, öğretim üyeleri ve Tarımsal Hizmetler Dairesi personeli katıldı. Albayrak; özellikle bayanların eğitimlere ve toplantılara katılmasından dolayı mutluluk duyduğunu, eğitimlerin bundan sonra da devam ettirileceğini söyledi.

   Toplantıda; ilimizde kırsal turizmin geliştirilebilmesi için yapılanlar, yerel yönetimler ile merkezi idareden beklentiler dile getirildi. Kırsal kesim sakinleri, toplantılarının yararına dikkat çekerek bundan sonra da bu tür toplantıların devam etmesini istediler. Toplantı sonunda katılım sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın