Salı , 19 Mart 2024

KENTEXPO 3 AÇILDI

   İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen KentExpo 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı İzmir Büyükşehir Belediye Başaknı Aziz Kocaoğlu, birçok protokol konuğu ve halkın yoğun katılımıyla açıldı. Açılış sonrası 3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi yapıldı.

   Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT; Türkiye Belediyeler Birliği öncülüğünde bölge birlikleriyle beraber fuarda yer aldı. Fuar ve Kongre programına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, TESKİ yetkilileri ve büyükşehir belediyesi heyeti de katıldı.

   İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Trakyakent standını ziyaret ederek Birlik Müdürü Behçet Atlı’dan; birliğin faaliyetleri ile belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ile hizmetlerini takip ettiğini belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a selamını ileterek çalışmalarından dolayı kutlayan Kocaoğlu; Trakyakent’i İzmir’de görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

   Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı PetraPana’nın da katılımcılar arasında yar aldığı fuara; belediye birlikleri ve belediyeler ile, Türkiye başta olmak üzere ABD, Almanya, Avusturya, Fildişi Sahilleri, Finlandiya, Macaristan, Polonya, İsveç ve İtalya’dan toplam 92 firma katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın