Çarşamba , 24 Nisan 2024

KAPALI PAZARYERİNDE İNCELEME

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan teknik ekiple birlikte; Yeniçiftlik Mahallesinde yapılacak olan Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Uyan; çalışmaların ay sonunda bitirilerek Kapalı Pazaryerinin teslim edilmesi yönünde talimatlar verdi.

Başkan Uyan konuyla ilgili açıklamasında ; “Kapalı Pazar yeri Yeniçiftlik Mahallemizin başlıca sorunlarının çözümüne yönelik bir projedir.Her hafta Cumartesi kurulan halk pazarı yoğunluk nedeniyle hem  vatandaşların  ihtiyaçlarına cevap veremez duruma gelmiş hem de trafik sıkıntısına  neden olmaktaydı.Bu projemiz ile vatandaşlarımızın bu sıkıntısını gidererek hem konfor içinde alış veriş yapmalarını hem de trafik yoğunluğu yaşamamalarını hedefledik.Yaz sezonu faaliyete geçecek projemiz ayrıca fonksiyonel olarak ta kullanılabilecektir. Mahallemize  renkli bir görünüm sağlayacak ve birçok vatandaşımıza hizmet verilecektir. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın