Çarşamba , 24 Nisan 2024

KAPAKLI’DA TAZİYE EKİBİ KURULDU

   Kapaklı Belediyesi başlattığı uygulama ile cenaze yakınlarına taziyede bulunacak 5 kişilik ekip oluşturdu. Ekip; önce cenaze yakınlarını ve ihtiyaçlarını tespit ediyor ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte cenaze yakınlarına taziye ziyaretinde bulunuyor.

   Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Belediyelerin asli görevi insana hizmettir. Ekibimiz ile halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu çalışma ile Kapaklılı vatandaşlarımızın acılarına bir nebze de olsa ortak olmayı düşünüyoruz. Kimisi babasını, kimisi annesini ve birçok vatandaş da çok sevdiği yakınlarını kaybediyor. Kaybetmenin verdiği acı ve telaşla ne yapacağını bilemez hale geliyor. Belediyemiz bünyesinde oluşturulan ekiple cenaze yakınlarının tespiti yapılıp acılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Belediyemiz cenaze yakınlarına taziye ekibinin yanı sıra belediyemiz imamı; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğümüz tarafından verilen cenaze hizmetleri hakkında bilgi vererek vatandaşlarımıza destek oluyor. Bizler vatandaşın hizmetkârıyız. Vatandaşlarımızın iyi gününde de, kötü gününde de her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın