Salı , 16 Nisan 2024

KAMU SEKTÖRÜNDE KARİYER İMKÂNLARI

   NKÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İhtiyaç Akademi işbirliğiyle; Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat Çetin, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Cevdet Arıtaşı, Gürcan Uzal, Eğitmenler; M. Kağan Fidan ve Fatih Solmaz ile öğrencilerin katıldığı “Kamu Sektöründe Kariyer İmkânları” isimli bir seminer düzenledi.

   Seminerin açılış konuşmasını NKÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat Çetin yaptı. Çetin’den sonra eğitmen Fatih Solmaz, kamu (devlet) sektöründeki kariyer imkânları, statüleri ve maaş durumları hakkında bilgiler verdi. Kamu sınavlarına hazırlık süreci, bu süreçte kadro türleri, puanları, sınav sorularının hangi alanlardan çıktığı, bu alanların ağırlığı konularında açıklamaları Eğitmen M. Kağan Fidan yaptı. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Cevdet Arıtaşı ve Gürcan Uzal tarafından katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesi ile seminer sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın