Perşembe , 25 Nisan 2024

JUDOCULARIMIZ ALANYA YOLCUSU

   4-7 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Judo Federasyonu 2016 faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’na 16 sporcu ile katılarak madalya mücadelesi verecek Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı 16 sporcu ile Antalya’nın Alanya ilçesine gidecek.

   Şampiyona ile ilgili açıklamasında geçtiğimiz yıl Tekirdağ’da yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’na da değinen Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Taner; “Geçen sene oldukça başarılı bir organizasyonla ev sahipliği yaptığımız turnuvada 4 madalya kazandık. Bu yıl 16 sporcu ile katıldığımız müsabakalardan şampiyonluk ve madalya sayımızı arttırarak geri döneceğiz” dedi.

 Judo branşında ülkenin önde gelen takımlarından birine sahip olduğumuzu ve bundan mutluluk duyduğunu dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat şunları söyledi: “Judo takımımız çok iyi çalışıyor. Bu hafta Kocaeli ve Edirne illeri ile ortak antrenman yaparak, çok iyi hazırlandılar. Ülkemizde judo alanında önde gelen takımlarından birine sahibiz. Sporcularımıza güveniyoruz. Her türlü desteği vereceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın