Perşembe , 18 Nisan 2024

JİMMY JİMMY’S’DEN DAVET VAR

IMG_2295   İlçemiz Değirmenaltı Mahallesinde bu yılın ilk ayında faaliyete geçen, işletmesini Rüştü Gürler’in yaptığı Jimmy Jimmy’s sizleri kahvaltıya davet ediyor. Gürler’le neden bu ismi seçtiklerini, hizmete başlama tarihini, hedeflerini, bugüne kadar kaç kişiye hizmet verdiklerini, sundukları ürünlerin özelliklerini, neden burayı tercih etmeleri gerektiğini sorduk.

28 yaşındaki genç iş adamı Rüştü Gürler’in sorularımıza verdiği cevaplar; “Bu ismi neden seçtik? Bu adı neden koyduk? Burayı açarken ve adını seçerken öncelikle öğrencileri düşündük. Öğrencilerin; rahat edebileceği, kaliteli ürünleri nasıl ucuza elde edebileceklerini, sağlıklı ve hesaplı nasıl beslenebileceklerini onlara göstermek istedik. Adını da öğrencilerin dikkatini çekecek bir isim olsun düşüncesiyle Jimmy Jimmy’s koyduk.

Burayı Ocak 2015’te hizmete açtık. Hedefimde; restoran zincirlerinde olduğu gibi kahvaltı salon zincirlerini oluşturmak, kafe kültürünü oluşturmak ve bu kültürde Tekirdağ’ın markası olup, Tekirdağ’ın oluşturacağımız bu markasını önce Türkiye sonra Dünyaya tanıtmak var. Ben Tekirdağlıyım; tabelamızın renklerine bakarsanız; sarı-siyah yani Tekirdağspor’un renkleridir.

Şu ana kadar on bine yakın farklı müşterimizi ağırladık. Hedefimiz bunu yüz binlere ulaştırmak ve Dünya insanlarını burada veya oluşturmayı düşündüğümüz zincir kafelerde ağırlamaktır.IMG_2299

Sunduğumuz ürünlere gelince; onları kendi soslarımızla, el yapımı ve her müşterinin talebine göre yapmaktayız. Ürünlerimizi; Kahvaltılar, Aperatifler, Tostlar, Wraps’lar, Gözlemeler, Makarnalar, Salatalar, Tatlılar, Ana Yemekler, Alkolsüz Kokteyller ana başlıklarında topladık. Bu Ana Başlıkların altlarında elbette çeşitleri var. Tercihi müşteri yapıyor. Biz; müşterinin talebine göre pişirip servis yapıyoruz.

Aynı anda yetmiş kişiye hizmet verebileceğimiz salonumuza Tekirdağlıları kahvaltıya, yemek yemeye bekliyoruz. Fiyatlarımız çok uygundur. Buraya geldiklerinde bunu göreceklerdir.”

Merak eden olursa diye firmanın ürünlerinden bazılarının fiyatları; 2 Kişilik Serpme Kahvaltı: 16 Çeşit+ Sınırsız çay 15-TL, Tiramisu; 4,5TL, Cheese Cake5,5TL,

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Seval & Erbay Çifti Muratlarına Erdiler

Hülya AKSOY ve Fikri DEMİR’in güzel kızı Seval ile Cevriye ve Hüseyin ARAS’ın yakışıklı oğlu …

Bir yanıt yazın