Perşembe , 25 Nisan 2024

İNSAN HAKLARI KONFERANSI

Tekirdağ Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlüğü iş birliği ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda “İnsan Hakları” konulu konferans düzenlendi. Konferansa; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Sedat Murat, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Hukuk Müşaviri Şahin Aslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Konuşmacı olarak NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oğuz’un katıldığı  “İnsan Hakları” konulu konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Dr. Öğr. Gör.  Gökhan Oğuz İnsan Hakları konulu sunumunda insan hakları kavramının tarihi süreci ve nereye ait olduğu, siyasi bir enstrüman olarak nasıl kullanıldığı konularına değindi. Program sonunda günün anısına konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oğuz’a çiçek verilmesi ve  fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın