Salı , 19 Mart 2024

“GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAK”

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın 2020-2021 Eğitim-öğretim yılı mesajı; “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun zamandır uzak kaldığımız okullarımıza artık geri dönme hazırlıklarını yapıyoruz. 21 Eylül’den itibaren kaldığımız yerden Milli Eğitim Bakanlığımız’ın belirleyeceği şekilde eğitime devam edeceğiz. 21 Eylül’e kadar ise uzaktan eğitimle TRT-EBA TV ve Eğitim Bilişim Ağı’nda (EBA) yayınlanan derslerle 2020-2021 eğitim-öğretim yılına başladık.

Bu eğitim-öğretim yılını koronavirüs pandemisi etkisinde geçireceğiz ancak geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin bu eğitim öğretim yılını verimli bir şekilde geçireceklerine inanıyorum. Bu süreci verimli geçirmeniz için okuyun, düşüncelerinizi yazın, derslerinizi izleyin, canlı dersleri kaçırmayın, ailenizle, yakınlarınızla dersleriniz hakkında sohbet edin, fikirlerinizi ifade edin.

Sevgili öğrencilerimiz; okullarınızdan aldığınız eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak olan sizlersiniz. Ülkemizin ekonomik, bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda dünyada adından söz ettirmesi sizlerin ve sizleri yetiştiren öğretmenlerimizin ve anne-babalarınızın sayesinde olacaktır.

Bizler, öğrencilerimizin yalnızca bilgi sahibi olmak için değil; bilim, teknoloji, insani değerler ve sanat gibi alanlarda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Onların sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak yetişmesini arzuluyoruz.

21 Eylül’de okullar açıldığında sevgili öğrencilerimizden maske, sosyal mesafe, el hijyeni konularına azami ölçüde özen göstermelerini bekliyoruz. Koronavirüsü yenmemiz, okullarınızdan, arkadaşlarınızdan uzak kalmamanız için bu tedbirlere uymamız gerekiyor.  Unutmayın, aldığımız tüm tedbirler sizin sağlığınız içindir.

Bu vesileyle, 2020-2021 eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyor, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın