Çarşamba , 24 Nisan 2024

GENÇLERİN ŞAMPİYONU SÜLEYMANPAŞA

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Çorlu’da oynanan final maçında Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünü 3-1 yenerek gençler kategorisinde de il şampiyonu oldu. Çorlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25 -13’lük skorla kaybeden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, karşılaşmanın ikinci setini 25-23, üçüncü seti 25-15 ve dördüncü seti de 25-20 skorlarla alarak maçı kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Yıldızlar kategorisinden sonra gençler kategorisinde de şampiyon olmayı başaran Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı 3-1’lik galibiyetin ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Hasan Erşahin maç sonunda yaptığı açıklamada; “Bizim şehrimiz için yapmak istediğimiz şey üst liglerde mücadele edecek ve çocuklarımızı voleybola yönlendirmek için bir çekim gücü olacak takım yaratmak. Hedeflerimizi gerçekleştirmeye doğru ilerliyoruz. Voleybolu sevdirmek için çalışıyoruz. Bunun için bize katkı sunan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Deniz Taner’e, Antrenörümüz Ali İhsan Gök’e çok teşekkür ederim. Bu yolda büyük bir emek sarf ettik. Sporcularımızın da ciddi anlamda emekleri var. Voleybolda takım olabilme olgusunu sporcularımız ciddi anlamda oluşturdular.

Biz Tekirdağ’ın ilçeleri de dâhil olmak üzere voleybol alt yapısında liderlik yapmak istiyoruz. Tekirdağ il genelinde alt yapı branşında bine yakın oyuncu var. Biz bu bine yakın sporcularında aileleri de ortaya katarsak beş bine yakın voleybol kitlesine ulaşmak istiyoruz. Voleybol sporların içinde en centilmence geçen, ailelerimizle izleyebildiğimiz bir spor dalıdır. Biz Voleybolu seyirci ile buluşturmak istiyoruz. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Voleybol takımımız diğer illerde de Süleymanpaşa’nın reklamını yapıyor. Süleymanpaşa Belediyesi’nin voleybolda ciddi anlamda emekleri var. Bize büyük destek veriyorlar. Bizde bu desteklerini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. Daha ileriye dönük, çekim olabilecek takım yapma konusunda belediyenin topluma ulaşması noktasında, sporu gençlere ailelere sevdirme noktasında büyük yol kat etti. Süleymanpaşa Belediyesi gençlere örnek olabilecek bir proje içerisinde girdi. Bu noktada da bu projeye ciddi anlamda destek veriyor” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın