Salı , 19 Mart 2024

GENÇ TENİSÇİLERİZ MADALYAYLA DÖNDÜ

_MBS4112   Türkiye Tenis Federasyonu tarafından İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü’nde düzenlenen 14 Yaş Tenis Turnuvası’na katılan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tenisçileri turnuvadan bir birincilik bir de ikincilik kazanarak çift madalya ile döndüler.

     Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tenisçileri Ece Derviş ve Betül Sarıkaya kıyasıya geçen müsabakalar sonrasında gruplarında; Ece Derviş birinci, Betül Sarıkaya ikinci oldu. .

_MBS4134   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; Tekirdağ’dan başarılı sporcuların çıkmasından mutluluk duyduğunu belirterek; “Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüz birçok branşta yüzlerce sporcuya sahip. Ben her başarılı gencimizi gördüğüm zaman şehrimiz adına mutlu oluyorum. Tenis alanında şehrimizi ulusal arenada temsil edip bir birincilik bir de ikincilik başarısını şehrimize getiren sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir cevap yazın