Cuma , 29 Mart 2024

FİLELER HAZIRLANIYOR

   “Torbanı değiştir geleceğini değiştir” adı altında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan kampanyanın çalışmaları tüm hızıyla, fileler pazarlarda vatandaşlara anlatılmaya ve dağıtılmaya devam ediyor.

   Perşembe pazarında tanıtımı yapılan proje kapsamında dağıtılan file ve bez torbaları Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri evlerinde yapıp vatandaşa ulaşmasını sağlayacaklar. Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından yapılacak fileler Süleymanpaşa Belediyesi tarafından satın alınarak kurulan pazarlarda vatandaşlara dağıtılacak.

   Konuyla ilgili olarak Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen; “Proje kapsamında ev eksenli çalışmak isteyen hanımlar evlerinde yapabilecekleri el işlerini gerçekleştiriyorlar. Bizde Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak hanımlarımıza yardımcı olmak adına file yapmayı öğretiyoruz. Bu fileleri hanımlarımız kendi evlerinde yapacaklar ve file başına ücret alacaklar. “Torbanı değiştir geleceğini değiştir ‘’ projesi kapsamında yapılan bu fileler pazarlarda vatandaşlarımıza ulaşacaklar” dedi.

   Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezinde file yapımını öğrenen kadınları; Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Ersöz ve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner ziyaret ederek, başarı dilediler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın