Cuma , 26 Nisan 2024

FESTİVALE ÖZEL ANMA PULU

    Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 1-4 Haziran tarihleri arasında üç ilçede düzenlenecek 52. Kiraz Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçesinde düzenlenecek olan festivalde; imza günleri, söyleşiler, sergiler, kültürel ve sanatsal etkinlikler olacak.

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, PTT Süleymanpaşa Şube Müdürü Hatice Atik ile Festivale özel pul hazırlanmasıyla ilgili sözleşme imzaladı. Festival için hazırlanacak özel Rakoczi Anma Pulu; 14. Macar Günleri ve Prens Rakoczi’nin naaşının Macaristan’a nakledilmesinin 110. Yılı nedeniyle 250 adet olarak hazırlanarak 52. Kiraz Festivalinde vatandaşlara hediye edilecek. Festival boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak olan ve sınırlı sayıda üretildiği için değer taşıyan pullar; Süleymanpaşa PTT Şubesinden mektup gönderen vatandaşlara verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın