Çarşamba , 24 Nisan 2024

ETOBA 1 YAŞINDA

   Hürriyet Mah. Yamanlar mevkiinde faaliyet gösteren Etoba Restaurant 1. yaşını kutlamanın sevincini yaşıyor. 1 yıl gibi kısa bir sürede başta Tekirdağlılar olmak üzere civar ilçe ve illerden pek çok kişinin uğrak yeri haline gelen Etoba, bölgemizde yüksek standartlarda hizmet veren nadir işletmelerden biri olarak adından sıkça söz ettiriyor.

     Konuyla ilgili görüştüğümüz işletme sahibi Samet Ülker: ” Etoba 1. yılını başarılı bir şekilde geçirdi. İşletmeciliğe verdiğimiz önem bizi misafirlerimizin teveccühlerine layık gördü. Biz de bu teveccühü her geçen gün nasıl arttırabiliriz mantığında işimize yaklaştık. Böylece, Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü tarafından hijyenik şartlarımız teşekküre layık görüldü ki  Tekirdağ’da gıda sektörüne yıllarını vermiş firmalarla birlikte henüz altıncı ayımızı doldurduğumuz tarihte adımızın anılması bizi onurlandırdı ve gerçekten doğru yolda olduğumuzu gördük. Bundan sonrası içinde “Kaliteli Hizmet” anlayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmeden, daha iyisini nasıl yaparız sorusunun cevabını aramanın birincil görevimiz olduğu bilincindeyiz. Bu bilinçle işimizi yapmaya devam edeceğiz. Tekirdağ’ımıza hizmet etmek ve Tekirdağlılara lezzet sunmak için durmadan üretmeye devam edeceğiz” dedi.

   RADAR gazetesi olarak bizde ETOBA RESTAURANT’ın 1. yaşını kutluyor, daha nicelerini kutlaması dileğiyle başarılarının devamını diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın