Cuma , 19 Nisan 2024

ESNAFIN SAĞLIĞI ÖNEMLİDİR

Süleymanpaşa Belediyesi, ülkemizde Korona Virüs Covit 19 salgınının başladığı günden itibaren salgını önlemek için gerekli ekipmanları üretmektedir. Maske, siperlik, korunaklı sedye, sağlık kabini üreten Süleymanpaşa Belediyesi bunları hastanelere teslim etmiştir. Kırsal’da 32 bin maske dağıtımı yapan Süleymanpaşa Belediyesi vatandaşlara maske dağıtımını sürdürmektedir.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bu kapsamda yapılan çalışmaları yakından takip etmekte ve tün birim müdürleri ile bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü S. Nurettin Çevik ve ekibi de belediyece yürütülen bu çalışmalara destek olmak için esnafı gezerek malzeme dağıttılar. Esnafı ziyaret eden ekip; içinde Süleymanpaşa Belediyesi’nin dergisi, kalemi, Korona Virüs ve deprem bilgilendirme broşürü ile 5 maske bulunan çantaları esnafa dağıtarak   esnafla bilgi alışverişinde bulundular.  Ayrıca esnafa salgın süresince; maske üretim ve dağıtımı,  dezenfeksiyon ile salgını önleyici çalışmaların devam edeceğini ilettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın