Perşembe , 25 Nisan 2024

EŞKİNAT GELECEĞİN GENÇLERİYLE BULUŞTU

   Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri; sınıf öğretmenleri Şaver Özcan, Sınıf Veli Temsilcisi Aynur Doyuran ve Öğrenci Velisi Nuriye Başyiğit ile birlikte Sahil Ek Hizmet Binası’nda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret ettiler.

   Eşkinat’a; okuldaki üretim çalışmalarından bir hediye ve çiçek veren öğrenciler okul gazetelerinin de tanıtımını yaptılar. Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Gazetesi’ni inceleyen Eşkinat; öğrencilerden, okul hakkında bilgi aldı, gazete ile ilgili tavsiyelerde bulundu ve onlara “Belediye Haber” gazetesinden verdi.

   Eşkinat’a sorularını soran öğrenciler, belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundular ve daha yaşanabilir bir şehir için görüşlerini paylaştılar. Okul bahçelerinin yeşillendirilmesi sözünü alan öğrencilerle andımız ile başlayan sohbette; öğrencilerin Atatürk’ü çok sevdiklerini ve Anıtkabir’i görmediklerini söylemeleri üzerine Eşkinat onlara alınacak izinler doğrultusunda Anıtkabir’e götürme sözü verdi.

   Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın da katıldığı öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Eşkinat; “Bu çocuklar bizlerin geleceği. Ben onlarla zamanı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Onların fikirlerini dinleyip enerjilerini gördükçe ülkemizi güzel günlerin beklediğini görüyorum. Aralarında bana sürekli mektup yazan, beni ziyaret eden, başarılarıyla bizleri gururlandıran birçok öğrencimiz var. Ben onlarla gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin Atatürk’ün izinde yetişmesini sağlayan öğretmenlerimiz ile de gurur duyuyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın