Salı , 19 Mart 2024

EREĞLİ’YE YENİ MYO BİNASI

   Marmara Ereğlisi’nde; Namık Kemal Üniversitesi ile Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılacak MYO binasının işbirliği protokolü imza töreni NKÜ Rektörü Osman Şimşek’in makamında yapıldı.

     Protokol imza törenine; Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka ve diğer yetkililer katıldı.

   İmzalanan protokolle; Marmara Ereğlisi’nde Namık Kemal Üniversitesi ile Marmara Ereğlisi Belediyesi tarafından ortaklaşa yapılacak Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu’na yeni ve modern bir okul binası kazandırılması ve yüksekokula açılacak birim ve bölümlerin gelişmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

   4.195m2 alan üzerine 5 katlı olarak yapılacak olan yüksekokul içerisinde; 9 adet derslik,17 ofis, yemekhane, konferans salonu, kafeterya, bilgisayar laboratuarı, mutfak atölyesi, sığınak ve depo yer alacaktır.

   Yapılacak olan MYO binasına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ de dolaylı olarak destek verecek. Marmara Ereğlisi Fakülte Binası’nın yapımına büyükşehir belediyesi olarak destek vereceklerini belirten Albayrak; “ Bu bina tamamlandığında Marmara Ereğli’sinde yüksek öğrenimle ilgili büyük bir rahatlama olacak. Bundan sonra da eğitim ve öğretime her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu güzel hizmetinden dolayı da Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’a teşekkür ediyorum ” dedi. NKÜ Rektörü Osman Şimşek; imzalanan işbirliği protokolünün herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın