Perşembe , 25 Nisan 2024

EREĞLİ’DE TATİL YOKTU

   Marmaraereğlisi’nde Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın talimatı ile alınan tedbirler bayram tatilinde üç katına çıkarıldı. Marmaraereğlisi Belediyesi  Zabıta, Temizlik İşleri, Fen işleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  bayram tatili boyunca tam kadro 7/24 hizmet verdiler.

    9 günlük  bayram tatili boyunca Tekirdağ-İstanbul ve İstanbul- Tekirdağ istikametinde yoğun trafik  geçişi sorunsuz bir şekilde sağlanması için Emniyet  Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ile ortak çalışma yapılmıştır.

   29km sahil şeridine sahip Marmaraereğlisi İlçesi bayram ve yaz tatili nedeniyle yoğun bir sezona başladı. Temizlik işleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri  artan nüfusun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yoğun tempoyla çalışmalarına devam etti.

    Vatandaşların  can güvenliğini sağlamak amacıyla 5  farklı noktada görev yapan Can Kurtaran ekipleri; bayram tatilinde artan nüfus yoğunluğu nedeniyle   görevlerini  10 farklı noktada yaptılar. Zabıta ekiplerinin denetimlerinde bayram tatilinde beklenenin üzerinde oluşan nüfus  yoğunluğu  nedeniyle  esnaf, market ve bakkallarda rafların boşaldığı gözlemlendi.

   İlçe nüfusunun bir anda binlerce  artmasına rağmen sorunsuz bir şekilde bayram tatillerini geçiren vatandaşlar  uygulanan çalışmalar ve alınan önlemler nedeniyle Marmaraereğlisi Belediyesine ve Belediye Başkanı  İbrahim  Uyan’a  teşekkür ederek, tam not verdiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ONLAR ERDİ MURADINA

Ayşe ve Hayrettin Topçu’nun güzel kızı Ayser ile Hamide ve Aydın Gündoğdu’nun yakışıklı oğlu Ayhan, …

Bir yanıt yazın