Cumartesi , 20 Nisan 2024

ENGELLİLERE DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden olup ilimizdeki Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı kısa adıyla ZİÇEV’ deki çocuklara eğitim veren Halk Oyunları öğretmeni Arif Yılmaz’a Radar Gazetesi olarak Engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdik.

   Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda eğitmenlerin katıldığı eğitim öncesi düzenlenen törende Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Aydın; “Arif bizim eğitmenlerimizdendir. Kendisi Ziçev’de zihinsel engelli çocuklara Halk Oyunları eğitimi veriyor. Halk Eğitim Merkezi olarak bizler eğitimler veriyoruz. Birçok dalda kurs düzenliyoruz. Özellikle son yıllarda bu konuların reklamını yapmıyoruz. Gazetelerde yayınlansın diye çaba göstermiyoruz.

   Ancak bizim bu çalışmalarımızı gören insanlar var. Aynur Abla’mız Radar Gazetsi’nin sahibidir. Kendisi eğitmenimiz Arif Yılmaz’ın bu çalışmasını görmüş ve beni aradı. Kendisine engellilere verdiği destek için teşekkür plaketi vermek istediğini söyledi. Bugün de bizim eğitimimiz vardı. Tamda denk geldi. Kendisine bugün gelebilir misin dedim. Geldi. Kendisini buraya davet ediyorum” dedi.

   Aydın’ın davetiyle sahneye çıkan Aynur Güner; “zamanınızı aldığım için özür dilerim. Ben oğlumu seviyorum; benim çocuklarıma, engellilere verdiği destek ve bizlere hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu hatırlattığı için. Oğlumu seviyorum; engellilere eğitim verildiğinde neleri başarabileceklerini onları görmemezlikten gelen, yok sayanlara bunu gösterdiği için. Kendisine engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gönlünüzdeki güzellikler kaybolmasın” dedi.

   Güner’in konuşmasından sonra Arif Yılmaz’a Suat Aydın çiçek, Aynur Güner Radar Gazetesi’nin plaketini verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın