Cuma , 29 Mart 2024

EMEKÇİLERİN BAYRAMI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak’ın 1 Mayıs mesajı; “En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı 1 Mayıs, ülkelerin kalkınmasında, büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir rol oynayan emekçi çalışanlarımız için ” Emek ve Dayanışma Günü” olarak kabul edilmiştir.

Emekçilerimiz; toplumun her kesiminde bedenini ve beyin gücünü kullanarak sorumluluk anlayışı içerisinde fedakârca çalışarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişmesinde en büyük gücü olmuştur. Bu nedenle emekçilerimizin çalışma koşullarının istenilen düzeye ulaşması ve hak ettikleri saygı ve değeri görmeleri çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduğumuzu belirterek; en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın