Salı , 19 Mart 2024

EĞİTİME DESTEK ARTIYOR

   Süleymanpaşa Belediyesi’nin koordinasyonunu da sağladığı Sosyal Sorumluluk Projelerinden olan “Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa’nın Filizleri Yetişiyor” isimli projesine destekler artıyor. Bu proje sayesinde her ay 200 TL burs alan öğrenci sayısı 92’ye çıktı.

   Öğrenci okutmak için bağış yapan apartman, kurum ve kuruluşları ziyaret eden Başkan Yardımcısı Gülferah Güral; “100. Yıl Mahallemizde; Akkent ve Konuralp siteleri, Büyükşehir Belediyemizin İmar ve Şehircilik ile Deprem Risk Yönetim Kentsel İyileştirme Daire Başkanlıkları, Eksen ve Beyka Betonerme Firmalarına kampanyaya katılarak filizlerimize destek oldukları için çok teşekkür ederim. Bugün de kendilerine plaketlerini takdim ettik. Toplam 92 öğrencimiz bu burstan yararlanıyor. Bir apartman ya da topluğun yapacağı aylık sadece 200 TL’lik bir destek ile bir öğrenciye burs imkânı sağlamak, şehrimizden fazladan bir öğrencinin daha okumasına destek olmak için herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?

“Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa’nın Filizleri Yetişiyor” projesi hakkında daha fazla bilgi almak ve katılım başvurusu için http://www.suleymanpasa.bel.tr/filizler.php adresinden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın