Perşembe , 25 Nisan 2024

DOĞAN’DAN GELEN AÇIKLAMA

   Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın Sosyal Medya Ekibi tarafından Nuran Çakmak olayı ile ilgili açıklama gönderilmiştir. Çakmak olayı ile ilgili gönderilen açıklama;

   “ AK PARTİ Tekirdağ Milletvekili Ayşe DOĞAN Kapaklı’da yaşanan aile içi şiddet sonucu vefat eden Nuran ÇAKMAK’ın cenazesi ve defin işlemleri ile ilgili cenazeye ailesinin sahip çıkmadığı bilgisini alır almaz hastane yönetimiyle görüşüp cenazenin defi için gerekli işlemleri yapacaklarını hastane yönetimini ziyaret ettiği gün belirtmiştir.
Organ bağışı tamamlandıktan sonra cenazeyi Kapak’lı İlçe Başkanı Sn.Salih BEZGİN ve danışman Sn.Tuncay ÖÇÇETİN adli tıpa göndermiş olup sonrasında ise cenazeyi sahiplenme kararı alan aileye cenazeyi teslim etmişlerdir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü olayın kendilerine intikal etmesiyle 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre ailenin 2 çocuğuna Bakım Tedbiri sağlamıştır. Ailenin diğer çocuğuna amcası bakmış olduğu için amca Y.Ç.’ye Sosyo-Ekonomik destekte bulunulacaktır. Ayşe DOĞAN Nuran ÇAKMAK’ın hastaneye kaldırıldığı günden itibaren ve sonrasında geride kalan çocuklarına devlet desteği sağlanması noktasında girişimler tamamlanmış olup Nuran ÇAKMAK’ın organ bağışından sonraki adli işlemleri ve cenazenin aileye teslim edilmesi işlemleri bire bir Kapaklı İlçe Başkanı ve danışmanı tarafından sonuçlandırılmıştır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın