Cuma , 29 Mart 2024

DİKTAŞ GÖREVE HAZIR

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gökhan Diktaş, Tekirdağ’da görev yapan ulusal, yerel ve internet medyasında görev yapan basın mensuplarıyla Çorlu’da düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gökhan Diktaş;, iftar sonrası yaptığı konuşmada; “Çıktığımız bu yolda daha 5-6 ay önce Çorlu’muzda güçlü bir sesle kendimizi duyurmak istedik. Çorlu ve Tekirdağ’ın Ankara’da ciddi bir şekilde fark edilmesini talep ettik. Bu uğurda çalışmalara yola çıktık ve başlamış olduk. Nasip oldu bu günlere geldik.” dedi.

“ÇORLU’MUZUN VEKİLİ OLSUN”

Diktaş, Tekirdağ’ı Ankara’da temsil eden neredeyse tüm vekillerin Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’dan olması ve diğer ilçelerde bunun rahatsızlık yaratması konusuna değinerek şöyle dedi; “Bölgemizde özelikle Tekirdağ’ımızda son dönemde sadece merkezden vekillerimizin olmasından dolayı Çorlu ve Çerkezköy başta olmak üzere diğer ilçelerimizde ciddi manada talepler oluştu. Biz de özellikle Çorlu’dan güçlü bir ses verilmesi açısından bu yola bu şekilde çıktık. Sesimizi de duyurduğumuza inanıyorum. Çorlumuzun da vekili olsun diye bir kampanyamız var. Sadece Çorlu için geçerli değil. Tekirdağ’ın tamamında birlik beraberliğin olması için ilçelerle alaka bu işin bölünmesi gerektiğini dile getirdik büyüklerimize. Karşılık gördüğüne de inanıyorum.”

PROJELERİ HAZIR! Konuşmasının devamında aday gösterilmesi halinde yapacağı projelere de yüzeysel olarak değinen Göktaş; “Önümüzde birkaç gün var. İnşallah bu süreç içerisinde hakkımızda hayırlısıysa eğer, bizim için de bir adaylık öngörülürse daha detaylı projelerimizden bahsetmek isterim. Yine de öngörü olarak sanayinin içerisinde, çevre sorunlarını bile bir kişi olarak yer altı sularının sıkıntısını, Ergene’nin kirliliği ile ilgili bugüne kadar yapılmış büyük projeler var. Devamında neler yapılabilir. Onları analiz etmiş, akademisyenlere, sahadan insanlarla şimdiden hazırlıkları yapmaya çalışan biriyim. Eğitim noktasında okullarımızla ilgili bazı problemlerimiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunlara dair neler yapılabilir şimdiden biz de görüşmeye başladık. Bunun gibi bir sürü konu var. Şu an için aday adayı olduğumdan dolayı yüzeysel geçmek istiyorum. Hepsine daha sonraki dönemde derinden eğilebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

GÖKHAN DİKTAŞ KİMDİR?

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gökhan Diktaş, konuşmasında kendini şöyle tanıttı: “Çorlu’da dünyaya geldim. Çorlu`muzun en eski okullarından biri olan Ali Paşa İlkokulunda eğitim hayatına başladıktan sonra İstanbul Tercüman Kolejinde ilk, orta ve lise öğrenimimi bitirdim. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden Yüksek Lisansımı tamamladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının kurucularından olan Merhum Hasan Diktaş’ın torunu, siyasi kimliğinin yanı sıra Çorlu Belediye Meclis üyeliği, Çorluspor Kulübü Başkanlığı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü divan kurulu üyeliği yapmış olan ve geçtiğimiz yıl ebediyete irtihal eden rahmetli Adnan Diktaş’ın oğluyum. Bugün aile büyüklerimizden aldığım ilke doğrultusunda Çorlu’muza, bölgemize hizmet etmeye, kazandığımızı bu güzel şehre vermeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın