Salı , 19 Mart 2024

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi “Çocuklar Üşümesin” adını verdikleri projeyle yaklaşık 500 bereyi öğrencilere teslim ettiler.

Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yürütülen projeye; Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın El Emeği Pazarında örülen berelere ayrıca Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Anneler Birliği Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Kadın Kolları, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türkiye Yardımseverler Derneği, Şarköy Kent Konseyi ve Muhtaç Çocukları Koruma ve Topluma Kazandırma Derneği tarafından da ürün desteği sağlandı.

Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın El Emeği Pazarında örülen yaklaşık 500 bere kutulanarak Trakya Kent Konseyleri Birliği ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen ve meclis üyeleri ile birlikte okullara teslim edildi.

Soğuk kış günlerinde çocukların üşümemesi için hayata geçirilen proje; Barbaros Naki Bilge İlkokulu ve Nurettin Ekmekçioğlu İlkokul okul müdürlerine teslim edilen berelerin öğrencilere dağıtılmasıyla sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir cevap yazın