Perşembe , 28 Mart 2024

ÇERKEZKÖY SPOR KOMPLEKSİ

    İstasyon Mahallesi’nde tadilat çalışmaları süren Kapalı Spor Salonu’nun soyunma odaları, duş alanları ve tuvaletlerin yapımına başlanırken, drenaj ve su tahliye çalışmaları tamamlanmak üzere. Kapalı Spor Salonu’ndaki tadilat çalışmalarının tüm hızı ile sürdüğünü belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay soyunma odaları, duş alanları, tuvalet ve lavaboların yapımına başlanıldığını, drenaj ve su tahliye çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek “Tadilat çalışmaları devam ederken Kapalı Spor Salonumuzun yanına yapacağımız Spor Kompleksi içinde yer alacak olan futbol, voleybol sahaları ile tenis kortlarının yapımına da başlanıldı” dedi.

   Yaklaşık 11 yıldır atıl durumda olan ve çürümeye terk edilen Kapalı Spor Salonu’nu Ekim ayı sonunda yanındaki spor kompleksi ile birlikte hizmete açmayı hedeflediklerini kaydeden Akay “Önümüzdeki günlerde Kapalı Spor Salonumuzun boya badana, parke yenileme, çatı yenileme ve tribünlerin yapımına başlanacak. Kapalı Spor Salonumuzun içerisinde bu çalışmalar devam ederken futbol, voleybol ve tenis kortlarının da yapımı tamamlanacak” dedi.
Çalışmaların tamamlandığı zaman Kapalı Spor Salonu ve etrafının Çerkezköylü gençlere spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Akay konuşimasını şu cümlelerle bitirdi: “Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına 1 adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet kapalı suni çim saha yapılacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve diğer sahaların bulunduğu alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak. Ekim ayı sonunda çalışmalar tamamlandığı zaman ilçemiz son derece modern bir spor kompleksine kavuşmuş olacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın